1 Eylül 2014 Pazartesi

Olmadı Olduramadık..

          Gündüzleri derdim sıkıntım olmuyor da , geceleri çok yalnız hissediyorum kendimi. Cadı'm uyuyor. Etraf sessizleşiyor. O'nunla konuşmam gereken saatler artık boş geçiyor. Bomboş. Sessizlikten başka hiç bişi bulamıyorum etrafımda. Özlem mi bu yoksa alışkanlıkların birden yok olmasıyla oluşan bir boşluk mu ? Çözemedim. Kendi mi de çözümleyemedim. 
          Bir çok yıldız kaydı hayatımdan, hepsi başka yükler bıraktı ama sadece 2 kayıp beni boşlukta çaresiz bıraktı.Kitap okuyorum, hiç hoşlanmadığım halde belki oyalanırım diye facebook açtım kendime, dinlemekten keyif almadığım şarkıları bide bu şekilde dinliyorum. Olmuyor , olduramıyorum. Bişiler hep eksik kalıyor. Bişiler hep yarım..
           Elim gidiyor telefona O'nu arayamıyorum bari Dost dediklerimle konuşayım. Sözleri geliyor sonra aklıma " Daha beni arama yazma, uzatma." Vazgeçiyorum. 
Egosu yüksek bir insan olamadım hiç bir zaman. Ya da her şeye gurur yapan. Ama istenmediğim kalplerde de zorla duramam. Özlüyorum yitirdiklerimi kaybettiklerimi. Onlar hayatlarına bakarken ben hala yas tutuyorum. Çünkü hala çok Safım hala çok değer veriyorum. 

20 yorum:

  1. Simdi yarali bir kugusun ama ilerde gececek,izini biraksada.Hobi olarak el isini deneyebilirsiniz,odaklaninca sorunlari biran olsun unutabilirsin.

    Sudoku cözmeyi bilirmisin,denemelisin.Tam bu anlarda sayilara odaklanklaninca saatlerin nasil gectigini fark etmeyip,yorgunluktan gözlerin kapanacak.Düsünmeyeceksin bir süre.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her Şeyi denemeye varım Şu an Şulem. Tavsiyelerini için teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur ve hiç bişi düşünmeden gözlerimi kapatır uyurum.

      Sil
  2. Merhaba ,
    Zaman zaman bende böyle hissederim kendimi ve hayatıma olabildiğince güzellikler sokmaya çalışırım..Keyifli kitaplar okumanı , komedi filmler izlemeni ve bunun bir geçiş dönemi olduğunu düşün .. Geçecek ... Sen yeter ki buna inan ..Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Bişiler katmaya çalışıyorum kendime zaten, umarım başarılı olurum da bü dönemi an az yıkıntıyla atlatırım. Teşekkür ederim GRİ K. Sevgi bizden.

      Sil
  3. bilirim bu zamanları, elden birşey gelmiyor =( insanların kalplerine konup canlarını yakıp sonrada çekip gidiyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanki buna hakları varmış gibi üstelik. Sanki benim kalbim onlar kırsın diye yaratıldı. Bütün suç bende aslında Sonsuz.

      Sil
  4. Gitmek isteyene yapacak birşey yok malesef.. Ama bu boşluk hissin geçici sadece alışma süreci.. Ben hobi edinmeni tavsiye ederim ahşap boya, el işi yap, resim yap, belki bir hikaye yaz ama uğraş bul. Sana iyi gelecek emin ol hoşlandığın birşeyler yap :) kendini üzdüğüne değmez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle Tabi Canım, gitmek isteyene kal demek olmuyor.Gitmek aklına düşmüşse özellikle. Kendimi üzdüğüm yetmiyor hala değer kıymet veriyorum. Çünkü ben akıllanmam.

      Sil
  5. Değer verdiğin sürece canın yanıyo gerçekten..
    Değer vermekten vazgeçemiyosan kaç herkesten değer vereceğini anladığın anda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım çok haklısın aslında. Kaçmam gerek. Sırf üzülmeyeyim diye bencil olmam gerek. Beceremiyorum ama canım. Olduramıyorum ama.

      Sil
  6. Ne çok üzüyorlar seni. Kıyamam ya=(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzülmeye açık bi insanım Çünkü Bi tanem. Akıllanmıyorum .ASlında mustahak bunlar banada işte..

      Sil
    2. Müstahak falan değil. Insamlar acımasız. Kimse kötülüğü hak etmez

      Sil
    3. Onlara göre bu kotuluk degil cunku canim. Aslinda bana iyilik yapiyorlarmis :)

      Sil
  7. Sebin yerinde olsam üzülmekyen çok o göt kafaliya kizmakla mesgul olurdum. O yuzdende onu bogazlamamak icin kendimi kosuya verir dag bayir kosar dururdum. Ama senin bir de cadin var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni ugraslar bulmaya calisiyorum :) spora yazildim . kursa kayit oldum. Bunlarida atlatirim. Hep beraber atlatiriz :)

      Sil
  8. zorla güzellik oluyor mu, olmuyor maalesef...
    bazen tabağımızı boşaltmamız gerekir ki, tekrar doldurabilelim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke unuta bilmek kolay olabilseydi Alis :(

      Sil
  9. yalnızlık değil de kendine dönmen gereken bir dönemdir belki de… Yaşadıklarımız bize bir şeyler öğretmek için giriyor hayatımıza. ayrıca burda bir sürü insanız ve bir şekilde yalnızız. Yalnızlar ve kırk kalpler durağı adeta … ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şükür Yavaş yavaş sıyrıldım ben bu moddan :) Şimdi biraz daha az yalnız hissediyorum :)
      Bu arada hoş geldiniz efenim :)

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.. ^_^