24 Ağustos 2014 Pazar

Bir Zehir Olmuş Tatil, Bir Boşluk..

         Bi kaç gün Kuzenin yazlığına gidelim de yaz bitmeden deniz yüzü görelim dedik ailecek. Abimi de ayarladık, doluştuk gittik. Hesapta 3 4 gün kalacaktık yani, çantaları ona göre de hazırladık. Geceden yola çıktık güle oynaya , keyifle. Sabah havasından mıdır ? Neydendir bilinmez baya erken uyandık. uykumuzu da almıştık üstelik. Cadı da bi hevesli bi hevesli ilk kez denize girecek küçük hanım. Mayosunu giydirdik dayısıyla el ele kol kola indiler sahile. İlk baş alışsın diye kumda yürüteyim dedim. Demez olaydım. Ayağıma kum giriyor, kirleniyorum diye yerlere attı kendini. Kucağıma aldım vurmalar tırnaklamalar falan, aha dedim çocuk sinir krizi geçiriyor.  Şezlonga yatırdım kıpırdamıyor yıka beni yıka beni diye bağırdı durdu. Sıra sıra herkes birer saat kucağına aldı cadıyı da öyle girebildik denize kalanlarımız. Sonra ufak ufak kucağımda sokmaya çalıştım denize ama işte oda olmadı. Bütün gün eve dönelim dönelim diye ağladı. Velhasıl evdeyiz.  Kızımdan daha değerli değildi bir tatil.

         Bir de İçinde kaybolacağım bi boşluk var. Bitti sonunda. Sonunda finali gördük. Tamda düşündüğüm gibi oldu. Beklediğim gibi. Ve ben üzgün değilim. Garip değil mi? Hissetmiyorum acıyorsa bile. Bi kaç aya da evlenir zaten. Nasıl ve ne hissedeceğimi de bilmiyorum sanırım. Sevdiceğim gitti okuyucum.
Bildiğin böyle vedasız, zahmetsiz, keskin...Gitti..



10 yorum:

  1. Sevgine layik degilmis ki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şulem ben Onun hakkinda kotu tek kelime edemiyorum cunku yok. Cunku hic kotu bisi birakmadi. Bile bile sevdik zaten. Mukemmeldi.

      Sil
  2. En son yazını okuduğumdan beri devamlı aklıma geliyosun..
    Benim bile içim sızladı.
    Ama hayat öyle ya da böyle devam ediyo yapacak bişey yok..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kötüyüm . toparlar mıyım kendimi bilmiyorum. Hiç bişi hissedemiyorum Şeyma. Hiç bişey hemde.

      Sil
    2. Belki de böylesi daha iyidir diyorum. Ama sonra da içine atmanın daha kötü olacağı dank ediyo ..
      Boşluk gibi di mi?
      Hiç geömiyo saçma bişey ama yaz ya da biriyle konuş bi şekilde üzüntünü kızgınlığı ya da her neyse dök rahatlamazsan kurtulamazsın
      Olduğun yerde takılı kalırsın.
      5 yıl geçer ve sen hala aynı yerdesin bunu yapma kendine :*

      Sil
    3. Boşluk gibi evet canım. Sanki bütün duygularımı emmiş. Çünkü hiçlikten başka bişi hissetmiyorum. 5 yıl geçse de aynı yerde takılı kalır mıyım? Belki kalırım onuda bilmiyorum.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Doğru, Onsuz bi hayatın başlangıcı. Tatsız tuzsuz.

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.. ^_^